Каракачанов: Европа е заложник на война

09:59, 18 ное 15 / Политика 25 301 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Солидарността не бива да ни пречи да видим основния проблем - вече няма бежанска криза, има криза на Европа, каза от парламентарната трибуна съпредседателят на “Патриотичния фронт” Красимир Каракачанов. Той бе категоричен, че не само европейската сигурност е претърпяла провал, а цялата европейска политика от последните две десетилетия. Европейските политици не могат да покажат воля и посока на своите народи и ги оставят жертви на чужди кризи, каза той.

“Европа е заложник на война”, отсече Каракачанов. Той призова за по-твърди мерки срещу бежанската криза, сред които затварянето на границите и недопускане на повече мигранти на нашата територия.

Време е като европейци да си отворим очите и да настояваме за друга политика, която ще гарантира сигурността на европейските държави и граждани, смята Каракачанов. Като допусна, че сред бежанците имат такива, които бягат от война, но има и други, които “идват, за да отнемат нашия начин на живот”. Проблемът трябва да се решава в неговия зародиш, а ние с години се занимавахме със симптомите, посочи още той.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама