Гергана Стаматова е „Служител на годината“ в офиса на НАП-Търговище

14:08, 18 ное 15 25 1052 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Публичен изпълнител Гергана Стаматова бе избрана за „Служител на годината 2015“ за офиса на НАП в Търговище.

 Конкурсът за „Служител на годината“  се провежда за 12-ти пореден път в навечерието на професионалния празник на приходната администрация 16-ти ноември – денят на „Свети апостол и евангелист Матей“ – първият събирач на данъци.

Конкурсът отговаря на една от целите на НАП – да насърчава и поощрява служителите, които изпълняват трудовите си задължения професионално и компетентно и са високо оценени от колегите си. Изборът се осъществява чрез онлайн гласуване в два етапа. Победителят от всеки офис на НАП събрал най-много гласове се състезава за приза на НАП.

С пожелания за здраве, професионални успехи и пълноценен личен живот, госпожа Антония Стойчева, директор офис-Търговище, връчи тържествено грамоти на победителите на ниво офис Търговище в съответните категории: „Събиране“ публичен изпълнител – Гергана Стаматова, „Контрол“ – старши инспектор по приходите Красен Стоянов, „Обслужване“ – специалист Лидия Кънева, „Обща администрация“ – експерт Никола Енев.

На професионалния празник на приходната агенция – 16 ноември, изпълнителният директор на НАП обяви най-добрите служители на агенцията в национален мащаб.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама