Автомобил се заби в купчина камъни в Аврен, двама пострадаха

14:08, 18 ное 15 25 354 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
73-годишен шофьор и спътницата му на 76 години пострадаха при катастрофа във варненското село Аврен, съобщиха от пресцентъра на полицията.Инцидентът е станал в понеделник 16 ноември около 8:10 часа на улица "Петрича”.

Водачът на лек автомобил "Пежо", поради отвличане на вниманието, загубил контрол и колата се блъснала в купчина камъни на пътното платно, след което се преобърнала. Вследствие на инцидента шофьорът, който е от Варна и пътничка от превозното средство са получили контузни наранявания,. Пострадалите са прегледани в болница и освободени, без опасност за живота. 

Четири жени пък са пострадали при катастрофа във Варна. Инцидентът е регистриран във вторник, 17 ноември на кръстовището на бул. "Цар Освободител" и ул. "Любен Каравелов". До катастрофата се стигнало, след като 44-годишният водач на "Ситроен" блъска автомобил със същата марка, който изчаква да преминат пешеходци.

Вследствие на инцидента  27-годишната водачка на ударената кола и три 20-годишни пътнички в нея са с контузни наранявания. Пострадалите са прегледани в болница. Освободени са без опасност за живота.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама