Пенсионерски клуб "Мъдрост" - Две могили празнува 35-годишен юбилей

14:39, 18 ное 15 25 3175 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
В пенсионерския клуб в Две могили днес се състоя празнично тържество по повод 35-годишния юбилей на Клуб на пенсионера „Мъдрост“. Гости на празника бяха кметът на общината Божидар Борисов и  председателят на общинския съвет Байчо Георгиев.

Ретроспективен доклад за постигнатите положителни резултати в работата и реализираните по-значими постижения представи председателят на клуба Мария Станева. 

В Поздравителния адрес на кмета на общината Борисов  до юбилярите се казва: „Приемете моите най-сърдечни поздрави и пожелания за здраве и благополучие по повод отбелязването на 35 годишната активна дейност на вашия клуб.Убеден съм, че и занапред, участвайки активно в живота на града, ще бъдете полезни за себе си, за семействата си и за местната общност . С вашия ентусиазъм и желание, вие сте пример за това, че човек може да бъде нужен и активен и след прекратяване на  трудовата  си дейност. Посрещнете още много годишнини и предайте на поколенията пламъка и опита, който имате.Желая ви вдъхновение, широко поле за изява и общуване!”  

Голяма торта, символизираща мъдростта,традициите,здравето и късмета получиха пенсионерите от кмета на общината, а в отговор председателката на клуба връчи на градоначалника тефтер със заръки какво искат хората от третата възраст от общинското ръководство, за да живеят достойно , пълноценно , независимо и равнопоставено.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама