Задържаха наркодилър във варненския квартал Аспарухово

15:09, 18 ное 15 25 544 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
35-годишен варненец е задържан с наркотици на ул. "Средец" в кв.  Аспарухово, съобщиха от пресцентъра на полицията. Мъжът е спрян за проверка, докато управлявал лек автомобил "Сеат", в понеделник, 16 ноември.

Служителите на реда открили в колата метална кутия, която съдържала 19 найлонови пакетчета с различни вещества и суха тревиста маса. Направената експертна справка установила, че се касае за 0,15 грама марихуана, 5,76 грама производно на амфетамин и 0,96 грама наркотична субстанция.

Същия ден при полицейска проверка на обекти, собственост на 65-годишна варненка са открити нелегални цигари. Първо полицаите претърсили търговски обект, намиращ се на ул. "Девня". След това последвали процесуално – следствени действия в склада на търговския обект,  в лек автомобил и в дома на варненката, който се намира  на ул.  "Фантазия" , както и  в партерно помещение.

В резултат на полицейските действия са намерени и иззети  773 кутии с цигари от различни марки – "Diva", "Marshal" и "Akhtamar", необлепени с акцизен бандерол. 

По двата случая са образувани  досъдебни производства. Материалите са докладвани на дежурни прокурори при Районна прокуратура – Варна.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама