Сигнал за бомба опразни автогара "Юг" в Пловдив (обновена и снимки)

16:22, 18 ное 15 25 413 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Сигнал за бомба на автогара "Юг" е подал анонимен мъжки глас в 15,30 ч.на тел. 112, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Пловдив.

Служителите на Второ РУ са реагирали незабавно, районът е отцепен. Създала се е организация за извеждане на хората от автогарата.

Някои от присъстващите там са проявили паника. Служители на полицията оглеждат мястото, входовете на гарата са затворени. Най-вероятно ще пристигнат и военни специалисти.

Част от автобусите са извън територията на автогарата, а друга част е останала блокирана вътре. В началото имаше лек хаос, създаден от липсата на информация за пътуващите - хора с багажи се лутат къде е рейсът им и кога ще тръгва. Някои даже не бяха и разбрали, че има сигнал за бомба и районът е отцепен.

Служители на "Хеброс бус" започнаха да информират и упътват хората, на които им предстои да пътуват, съобщава наш репортер от мястото. 

След щателен оглед полицията не откри вривно устройство на територията на автогарата. В 16,50 ч. вече имаше достъп и до нея, предаде репортер на Пловдив Topnovini. Работният ритъм се възстановява. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама