Четвърти артилерийски полк отбеляза Деня на сухопътните войски

17:04, 18 ное 15 25 429 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Асеновградското военно формирование 24490 отбеляза тържествено Деня на сухопътните войски днес.

Своето приветствие към командира на Четвърти артилерийски полк полковник Лъчезар Мишев, офицерите, сержантите и военнослужещите отправи лично кметът на града Емил Караиванов.

"Изказвам своята благодарност за съвместната ни работа и съдействието на военното формирование 24490, като подчертавам, че всички значими културни и обществени мероприятия в общината се провеждат с безценната помощ и съдействие на военнослужещите", заяви той.

По случай празника за отлично изпълнение на служебните задължения и участие в спортни състезания бяха връчени почетни грамоти и купа от командира на полка.

Грамотите на най-отличените в общоградския турнир по стрелба с 9 мм "Макаров" за дисциплините "Прецизна стрелба" и "Динамична стрелба" бяха връчени лично от кмета Караиванов.

Празничният ден приключи с концерт на духовия оркестър на Военновъздушните сили.

Гости на честванията бяха още архиерейският наместник на асеновградска духовна околия стафрофорен свещеноиконом Йордан Георгиев, управителят на МБАЛ - Асеновград, д-р Иван Червенков и началникът на асеновградската полиция Светлозар Масурски.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама