Прокуратурата повдигна обвинение на убиец

17:36, 18 ное 15 25 447 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Окръжна прокуратура-Русе внесе обвинителен акт срещу М.Б. за убийство на свой приятел, съобщава Прокуратурата на Република България на сайта си. На мъжа е повдигнато обвинение, че е извършил престъплението по особено мъчителен за жертвата начин и с особена жестокост.

М.Б. на 24 години вече е подсъдим за това, че на 29 март 2015 г. в Русе, в жилището, в което живеел, умишлено умъртвил Дж. С. на 31 години. Двамата били приятели, но впоследствие отношенията им се влошили.

В деня на убийството обвиняемият, заедно с приятелката си и двама познати, употребили значително количество алкохол, вследствие на което Милен Б. станал агресивен, информират от държавното обвинение. Първо посегнал на свидетеля А., но след като последния го изгонил от квартирата, яростта му се насочила към кротко седналия пострадал.

Обвиняемият се нахвърлил върху него, като му нанесъл множество удари – около 15-20, по лицето, главата, шията, гръдния кош и корема, с юмруци и ритници, скочил няколко пъти от височина с колене върху гръдният кош на пострадалия и го притискал с дървена маса и дървена табуретка.

Ден след убийството сам се предал в полицията, повдигнато му е обвинение и му е наложена мярка за неотклонение „задържане под стража“. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама