Малчуганите от ЦДГ „Слънце“ в Левски участваха в открит урок по предприемачество

19:16, 18 ное 15 25 357 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Открит урок по програмите за предприемаческо образование и поведение на Джуниър Ачийвмънт България на тема „Център за красота”се проведе днес в ЦДГ „Слънце”, гр. Левски. Директорът на детското заведение Наталия Христанова посрещна с „добре дошли” гостите сред които бяха гл.експерт „Образование, култура и спорт” - Петя Чолакова, Радка Добрева -директор на ОДЗ „Локомотив”гр.Левски, учители и родители.

В презентацията си за урока Виолета Видулова подчерта, че красотата освен в душата е и във външния вид. Дали си малък или голям трябва да изглеждаш добре – чист, спретнат и хубаво облечен. Децата съчетаха знанията си от проведените наблюдения с практическите си умения в ролева игра за няколко професии от сферата на услугите в гр. Левски с помощта на консултантите - фризьори, маникюрист, гримьор и представител на моден магазин. Центърът за красота беше приятно и полезно преживяване за домакини и гости. Всички деца получиха сертификат.

Благодарност от директора на детското заведение и сертификат за изключително добре подготвения и представен урок получиха учителките Виолета Видулова и Венеция Пенчева, бизнес консултантите –Яница Дончева, Юлия Цвяткова, Ирена Тупалова, Яна Конова, Звезделина Станиславова и Илияна Стефанова . ЦДГ „Слънце” в гр. Левски работи от три години по програмите за предприемаческо образование и поведение на Джуниър Ачийвмънт България, адаптирайки успешно идеите за предприемачество към възрастта на децата.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама