Раздават Строителните Оскари, софийското метро е сред номинираните

07:26, 19 ное 15 25 298 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Тази вечер на официална церемоиния ше бъдат връчени LUXURY Property AWARDS 2015, или така наречените Строителни Оскари. Луксозни строителства от Македония, Сърбия, Гърция, Турция и други за втори път ще бъдат включени в номинациите за годишните награди.

Специалисти и журналисти започнаха да номинират най-добрите фирми в луксозното строителство, архитектурата и дизайна, които ще бъдат включени в годишната церемония в хотел РАМАДА, София.

Мащабните строителни дейности в София, в които са привлечени 35 строителни компании за т.г., отредиха заслуженена номинация на Столична община за предстоящите за престижните награди. Луксозните новооткрити метростанции в столицата също допринесоха за номинацията. Освен това София влезе в Топ 30 на най-бързо развиващите се градове в света.

В журито на LUXURY Property AWARDS участват сроителни специалисти от Италия, Русия, Дубай и Абу Даби.

Ще бъдат връчени призове в следните категории: Цялостен принос в луксозното строителство и архитектура, Луксозно жилищно строителство, Луксозно обществено строителство, Луксозен морски, планински и градски комплекс, Луксозен СПА комплекс, Идеен проект, Пространствен дизайн за интериор и екстериор, Мебелен дизайн, Реновирано строителство, Локация на годината и други.

Две нови категории са включени в номинациите - награди за брокери и агенции на недвижими имоти, както персонални призове за архитекти, строители и инвеститори.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама