Влагат 120 млн. лева в строителство и ремонт на пътища във Варна

09:20, 19 ное 15 25 335 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
До 120 млн. лева без ДДС ще бъдат вложени в строителство и основен ремонт на пътна инфраструктура във Варна през следващите 4 години. Това става ясно от обявление, публикувано в сайта на Агенцията по обществените поръчки.

Открита процедура за сключване на рамково споразумение е с предмет "Строителство, основен ремонт, реконструкция, рехабилитация и текущ ремонт на пътна и улична мрежа, пътни съоръжения, паркове и елементи на техническата инфраструктура за нуждите на Община Варна ".

Средствата ще бъдат вложени в ремонти по пътни съоръжения като подлези, мостове, както и паркови елементи като алеи и тротоари. Обхватът и условията, при които ще се изпълняват дейностите ще се определят при всяко конкретно възлагане.

Приблизителните годишни количества на база изпълнявани дейности през изминалите 12 месеца включват рехабилитация на 143 000 кв. м. асфалтова настилка и над 12 500 кв.м. за нови тротоари. Предвижда се още изграждане на над 217 хил кв.м. нова улична мрежа и близо 30 хил. кв.м. паркови алеи. 

Офертите ще бъдат отворени на 8 януари 2016 г.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама