"Тоника СВ” – специални гости на концерта на Ал Бано и Ромина

11:09, 19 ное 15 25 598 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Оригиналният състав на “Тоника СВ” ще вземе специално участие в концерта на Ал Бано и Ромина Пауър на 16 декември в “Арена Армеец”. Обичаните от всички поколения изпълнители на неостаряващите хитове “Приятели” и “Един неразделен клас” са получили лична покана от италианските си колеги да се включат в грандиозното събитие в София.

“С Ал Бано и Ромина Пауър ни свързва дългогодишно приятелство, за нас ще бъде чест отново да излезем на една сцена”, заяви Драго от “Тоника СВ”. “Със сигурност заедно с тях ще подготвим специална изненада за феновете на хубавата музика, която обаче няма да издаваме отсега.”

Ваня Костова, Милица Божинова, Ралица Ангелова, Драгомир Димитров и Теодор Шишманов вече репетират за концерта на 16 декември, на който Ал Бано и Ромина ще излязат отново заедно пред родната публика след 15-годишна раздяла. На сцената в “Арена Армеец”ще прозвучат едни от най-големите хитове на “Тоника СВ”, както и всички най-обичани песни на най-продавания дует в историята на музиката.

Освен тях, в концерта ще вземе участие и знаменитият музикант Том Синатра – считан за един от най-великите китаристи в света. Започнал да се занимава с музика от невръстна възраст, Синатра вече има записани в биографията си концерти в най-големите и престижни зали в цял свят. Изключително популярен е в Русия, където е изнесъл рекорден брой спектакли пред многобройна публика.

На 16 декември българската публика ще стане свидетел на едно историческо събитие, за което ще се говори дълго! Ал Бано и Ромина Пауър, две от най-големите италиански звезди за всички времена, ще се съберат отново за грандиозен BEST OF концерт в “Арена Армеец”. Специално за родната аудитория обаче те отново ще излязат заедно на сцената, за да изпълнят най-големите си хитове на живо. Специални гости ще бъдат “Тоника СВ”.

Билетите за грандиозния концерт в “Арена Армеец” са на цени от 40 до 120 лева и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна, както и online ТУК.

Всички новости и актуална информация за  концерта на Ал Бано и Ромина Пауър можете да намерите във Facebook в официалното събитие на концерта - Al Bano & Romina Power Live in Sofia.



Медийни партньори: TV7, News7, Bulgaria On Air, Radio FM+ , Darik Radio,  Радио 1, Magic TV, Magic FM, 24 Часа, Труд, Монитор, Телеграф, Стандарт, 19 минути, Hello!, Moda, Life.bg, EVA, OK!, Жената днес, BIOGRAPH, радио Зорана, радио Беркк-М, радио и ТВ Кракра, Dir.bg, Topnovini.bg, Blife, Bnews, Actualno.com, iWoman, Svejo.net, Bulevard.bg, Meloman.bg, Dama.bg, Pik.bg, Svetsko.bg, Musictour.eu, Информационна агенция Focus, StyleArt.bg, Lifestyle.bg, Jenata.bg, LAFKA, Kresly Advertising, Trattoria Giuseppe Verdi.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама