Двама пострадали при катастрофата в района на Волово

11:52, 19 ное 15 25 412 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Както ви информирахме поредният пътен инцидент в Русенско е станал вчера рано сутринта. На 18 ноември, около 05:30 часа, в РУ- Бяла е получен сигнал за настъпило ПТП на главен път Русе – Бяла в района след с. Волово, с пострадали лица и значителни имуществени щети, съобщават от Областната дирекция на МВР.

На местопроизшествието е извършен оглед, при който се е установило, че товарен автомобил марка "Скания", с пловдивска регистрация, управляван от К.А. на 51 г., който се е движел по главния път в посока Русе, в района на км 38+500, застига и блъска с дясната си предна част задната дясна част на полуремарке на спрял и аварирал в същата лента за движение товарен автомобил с влекач марка "Ман", с румънска регистрация.

В резултат на удара леко са ранени – 39-годишен мъж, возещ се на предна дясна седалка в товарния автомобил "Скания" и водачът на румънския товарен автомобил, който по време на удара е бил извън него - П.Л. на 46 г. Настъпили са и значителни имуществени щети по товарните автомобили, чиито размер е в процес на установяване. Причините за настъпилото произшествие се изясняват. По случая е образувано досъдебно производство. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама