Пловдивчани в топ 3 по активност в лотарията с касови бележки

13:00, 19 ное 15 / Любопитно 25 376 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Пловдив се нареди на трето място по активност (след София и Варна) в лотарията с касови бонове, организирана онлайн от НАП и Министерството на финансите, разказаха от приходната агенция.

1644 пловдивчани вече имат свой профил в лотарията, където са регистрирали 7540 фискални бона за близо 95 000 лева.

До момента в сайта на играта kasovbon.bg са регистрирани общо над 100 000 касови бележки, като броят им расте с всяка секунда. Общата стойност на записаните бележки надхвърля 1,6 млн. лева.

Голямата награда – чисто нов лек автомобил с всички екстри, ще бъде изтеглена по Коледа догодина, напомнят от НАП - Пловдив.

В лотарията може да участва всеки, навършил 14 години, който има профил в сайта kasovbon.bg и регистрира валидни касови бележки, издадени след 16.11.2015 година включително. Няма ограничения за вида на покупката, нито изискване за минимална и максимална стойност, допълват от Агенцията в Пловдив.

Данъчните предупреждават, че задължително условие за получаване на награда е участникът да пази хартиено или сканирано копие от фискалния бон.

До седмица ще е достъпно и мобилно приложение за устройства с операционна система IOS, както и възможност за хората без достъп до интернет да регистрират бележки денонощно на телефона на НАП 0700 18 700.

"Пътуването с такси или автобус, вечерята навън или обедното кафе с приятели, дори закуската на детето, може да са вашият билет за наградите на НАП. Освен път към успеха, фискалният бон е и единственият начин да си търсим правата като потребители, ако сме купили некачествена стока или услуга", напомня НАП - Пловдив.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама