Трети собственик на регистрирано куче в "Западен" печели награда

13:01, 19 ное 15 25 388 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Пловдивчанинът Нургюн Мехмет Алит от район "Западен", собственик на минишнауцера Лора, спечели награда, участвайки в кампанията "Регистрирай куче, спечели награда". Късметлията получи множество подаръци за своя домашен любимец от кмета на района Димитър Колев.

Нургюн Мехмет Алит е регистрирал домашния си любимец в администрацията на 6 април тази година. В инициативата той е третият печеливш от район "Западен" от изтеглените за награди собственици на кучета. Днес получи лично от кмета на района Димитър Колев флекси, легло, гребен, козметика, пинсета за кърлежи и медальон-адресник.

Инициативата на Община Пловдив стратира по повод Международния ден на безстопанствените животни–4 април, и продължи до 30 октомври. В този период ще бъдат раздадени общо 10 награди – 8 комплекта от споменатите аксесоари и 2 комплекта услуги за кучета, които включват пълен набор от хигиенни процедури за домашния любимец.

 Единственото условие към собствениците на кучетата е животните да са идентифицирани с микрочип. Целта на инициативата е да стимулира активността на собствениците на четириноги да декларират в администрацията притежаването на куче.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама