Варненската полиция неутрализира банда наркодилъри

15:23, 19 ное 15 25 368 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Над 10 грама хероин и две електронни везни иззеха варненски полицаи от наркодилъри в крайния квартал Владиславово. Един от тях е задържан за срок от 3 денонощия, като предстои Окръжната прокуратура да поиска от съда да му бъде определена най-тежката мярка за процесуална принуда – "задържане под стража", съобщават от пресцентъра на Областната дирекция на МВР.

Около 16:30 часа на 17 ноември, вторник, на паркинг пред жилищен блок във Владиславово е извършена полицейска проверка на четирима мъже на възраст между 29 и 33 години, всички те известни на МВР с криминалното си минало.

У 33-годишен мъж с инициали С.К. е намерено и иззето найлоново пакетче, съдържащо кафеникаво прахообразно вещество, установено като наркотична субстанция, с тегло от 9,6 грама. При последвалите процесуално-следствени действия в дома на друг 33-годишен мъж от бандата, чиито инициали са Р.Р., полицаите се натъкват на две електронни везни със следи от същата наркотична субстанция.

По време на обиск в жилището на 29-годишен варненец с инициали М.М. са намерени найлоново пакетче с кафеникаво прахообразно вещество (наркотична субстанция) с тегло от 0,12 гр. и 4 пакетчета, по които има следи от същото.

По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на дежурен прокурор от Окръжна прокуратура – Варна. На лицето с инициали Р.Р. е повдигнато обвинение за наркоразпространение. Мъжът е задържан за срок от 72 часа с прокурорско разпореждане.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама