Посегателство върху лесничей в опит да предотврати кражба на дървесина

17:59, 19 ное 15 25 538 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Служител, от ТП „ДГС Върбица” при Североизточно държавно предприятие ДП гр.Шумен, пострада в опит да спре две моторни превозни средства натоварени с дървен материал.

На 08.11.2015г, към 23:00 ч., на главен път между селата: Тушовица и Риш област Шумен, лесничей на ТП „ДГС Върбица” при Североизточно държавно предприятие ДП гр. Шумен, прекъсва опит за кражба на дървен материал от временен склад, след което нарушителите, в желанието си да избягат, удрят горския служител с единия от управляваните от тях лекотоварни автомобили.

Благодарение на съвместната работа на горските служители от ТП „ДГС Върбица” и техните колеги от ТП „ДГС Смядово” при Североизточно държавно предприятие ДП гр. Шумен, както и благодарение на своевременната намеса на служителите от РПУ гр. Преслав, петнайсетте броя трупи от дъб, натоварени в двете моторни превозни средства са задържани, а нарушителите са с установена самоличност.

По случая е образувано дознание.

Борбата на служителите от териториалните поделения на Североизточно държавно предприятие ДП гр. Шумен, с нарушителите в горските територии, продължава !

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама