Венелин Петков прие "Златния скункс"

23:42, 19 ное 15 25 596 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Неохотно и с многократно повторената фраза "дойдох да ви избавя от мъките ви" директорът на новините в bTV Венелин Петков прие "Златния скункс" от екипа на "Господари на ефира". Поводът - оказа се, че късните емисии на телевизията са на запис и заради това зрителите й не разбраха за атентата в Париж миналия петък.

Този сериозен пропуск предизвика и Съветът за електронни медии (СЕМ) да направи проверка и също установи, че bTV записва предварително емисиите си. От ефира на "Нова телевизия" обаче стана ясно, че откакто "Господарите" се опитаха да връчат за първи път "скункса" bTV излъчват и късните си новини на живо.

В понеделник вечерта екипът на хумористичното предаване излъчи неуспешен опит да връчи антинаградата си. Тогава Венелин Петков, видимо афектиран, изхвърли "Златния скункс" в кофа за боклук. Дни по-късно, след като множество медийни специалисти и журналисти обърнаха публично внимание на лошата практика в телевизията, шефът на новините там сам се е обадил в "Господарите", за да си поиска статуетката.

От излъчения материал обаче ясно се видя, че Петков приема много тежко инициативата на колегите си. Неколкократно той подхвърли злъчни коментари за самия "скункс" и завърши с думите "кажете на шефовете ви, че си свършихте работата".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама