Полицията в акция срещу автогонките на бул. "Кукленско шосе" в Пловдив

09:02, 22 ное 15 25 363 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Служители на сектор "Пътна полиция" в Пловдив излизат тази вечер на специализирана полицейска операция срещу автогонките на бул. "Кукленско шосе".

Проверките по метода "широкообхватен контрол" ще са от 19 ч.  до 24 ч. в участъка от бензиностанция "Газпром" до Митница-Пловдив. Ако се наложи, патрули ще има и в района на бензиностанция SNG, съобщиха от пресцентъра на полицията.

Целта е да не се допуснат нерагламентирани състезания с автомобили. Катаджиите ще спират и ще проверяват водачите за употреба на алкохол и упойващи вещества.

Ще се гледа още за правоспособност и техническа изправност на МПС , използване на предпазни колани и каски от водачите и пътниците, наличие на сключена застраховка "Гражданска отговорност".

Веднага след приключването на тази операция от полунощ до 2.30 ч. на 23 ноември започват проверки за употреба на алкохол и неправоспособност на водачите на Сточна гара. Униформените ще бъдат на кръстовището на бул. "Христо Ботев" и ул. "Авксентий Велешки".

От 3.00 до 5.00 ч. проверки за същия вид нарушения ще има в район "Тракия" на кръговото кръстовище на булевардите "Освобождение" и "Санкт Петербург".

За употреба на алкохол и неправоспособност на водачите ще следят днес и служителите на полицейското управление в Карлово. От 9 ч. до 11 ч. проверките ще са на пътя до гробищния парк, а от 13 ч. до 15 ч.–до "Българска роза". След това от 16 ч. до 18 ч. патрулите ще са на ул. "Ген. Карцов".

От 22 ч. до полунощ карловските шофьори трябва да бъдат внимателни до бензиностанция "Шел", след което до 3 ч. на 23 ноември ще има проверки на ул. "Ген. Карцов".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама