Деца от ресурсния кабинет на СОУ „Цанко Церковски“ изнесоха авторска театрална постановка

07:36, 25 ное 15 / Култура 25 350 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Децата, посещаващи ресурсния кабинет в СОУ „Цанко Церковски“, Полски Тръмбеш, което е пилотно училище на МОН по процеса на включващо обучение, изнесоха  авторска театрална постановка.

Те представиха съвременен умален модел на българското обществото, в който бащата беше англичанин. Гостите бяха посрещнати по стар български обичай с питка и шарена сол.

Песни, танци и стихове представиха учениците пред родителите си, за да им засвидетелстват колко много ги обичат. Всяко едно от децата даде максималното от своите възможности и показа най-доброто от себе си.

Последваха бурни аплодисменти и сълзи от радост, защото всеки гост осъзнаваше колко усилия е коствало на учениците и специалистите да направят този празник възможен.

За пореден път бе доказано, че всяко нещо е възможно, стига да бъдат положени нужните усилия и да бъде направено с любов и желание.

На тържеството, освен майките на децата, присъстваха директорът на училището Стефка Трайчева, педагогическият съветник – Ангелина Йорданова, начални учители и учители по предмети в училището. Автори на постановката бяха психологът Иван Пейчев и ресурсният учител Елена Петкова.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама