„Да украсим Бургас” чака коледни предложения за декорация

07:42, 25 ное 15 / Любопитно 25 394 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Коледната инициатива "Да украсим Бургас" очаква оригинални предложения за декорация, съобщиха от Общината. Инициативата се провежда за девета поредна година. Най-интересните номинации ще получат безплатни ваучери за остров Света Анастасия и Акве Калиде.

Въпреки нетипично топлото за сезона време, Бургас започна своето преобразяване за наближаващите декемврийски празници. Тази година градът ще грейне в цветовете на своя герб - синьо, бяло и жълто. Време е официално да се даде началото и на празничната инициатива "Да украсим Бургас". Най-оригиналните предложения ще получат тематичен сувенир, предоставен от Общинското предприятие "Морски знаци", както и безплатни ваучери за посещение на остров Света Анастасия и туристически комплекс "Аква Калиде" през новата година.

Както всяка година, сред наградите ще бъде новият луксозен календар на Община Бургас за 2016 година. Популярността и позитивната насоченост на конкурса "Да украсим Бургас" надхвърли очертанията на града. През последните години в  проявата взимат участие ентусиасти от съставните селища и квартали. Активно се включват жилищни блокове, институции, болнични заведения, частни домове, офиси, търговски обекти, детски градини, училища и др.

Участието е лесно и включва само две стъпки - трябва да се направят снимки на украсеното място и да се изпратят на е-мейл: [email protected]. Задължително е да се посочи име, точен адрес и телефон за връзка. Предложения могат да се дават до 20-ти декември /неделя/.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама