Туристическият бранш се събира в Пловдив

08:31, 25 ное 15 25 392 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Представители на туристическия бранш от над 17 страни пристигат в Пловдив за Vll Международна среща за туризъм. Форумът започва днес и ще продължи до 29 ноември.

С коктейл за "Добре дошли" организаторите от Община Пловдив и тазгодишните домакини - хотел "Рамада Тримонциум", ще посрещнат гостите още тази вечер. Официалното откриване на срещата е на 26 ноември, четвъртък, от 9,15 часа в зала "Арх. Йолов" в "Тримонциум".

На 27 и 28 ноември, петък и събота, гостите ще се запознаят с възможностите и капацитета на Пловдив, забележителностите, хотелите, ресторантите, клубовете на Града под тепетата и региона. Те ще вземат участие и в дегустациите по време на фестивала "Дефиле на младото вино".

Тази година в срещата ще присъстват шест нови страни - Швейцария, Австрия, Малта, Словакия, САЩ и Черна Гора. Продължава засиленият интерес на участници от страна на Великобритания, Германия, Италия, Мароко и от съседните - Турция, Гърция, Македония, Румъния, Сърбия, коментираха от Община Пловдив.

Международният форум за туризъм стартира за първи път през есента на 2012 година. Една от основните му цели е представянето на Пловдив и региона като атрактивна туристическа дестинация за чуждестранните участници, които посещават България и града за първи път.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама