Шефът на асоциация “Феномени” на среща със сливналии

09:44, 25 ное 15 25 378 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Среща с проф. Стамен Стаменов ще се проведе днес от 18.00 до 22.00 часа в зала "Зора". Шефът на асоциация “Феномени” Стамен Стаменов е дипломиран физик и специалист по паранормални явления и парапсихология. Най-известният уфолог у нас е завършил авиационно въоръжение и ракетна техника в Долна Митрополия. Първата българска книга за извънземни “Сериозно за НЛО” от Димитър Делян преобръща целия му живот. Създава клуб, който изучава съществуването на извънземен разум. От 15 години се занимава със свръхестествени явления и провежда тестове на хора с феноменални способности.

 Гост-лектори ще бъдат Камен Филипов – специалист информационна медицина и Валентин Ковачганев – специалист регресивна хипноза.

Темите на срещата са  Проф.Стамен Стаменов – Ситуацията на планетата свързана с възможностите на човечеството при контакти и взаимодействия с развит разум; Камен Филипов – Информационна медицина и природосъобразен начин на живот и Валентин Ковачганев – Ролята на човешкото същество в семейството, рода и обществото. Регресивна хипноза.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама