Данъчен инспектор от Шумен стана служител на годината в конкурса на НАП - Варна

10:12, 25 ное 15 25 517 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Димитър Димитров, който е главен инспектор по приходите от отдел „Услуги за клиента“ се класира на първо място в ежегодния конкурс на НАП-Варна „Служител на годината”, съобщиха от Данъчното управление в Шумен.

Димитров събра най-много гласове на колегите си от офис Шумен в регионалния етап на конкурса, който тази година за пореден път се провежда чрез електронно гласуване.

Традиционният конкурс се организира от 2004 г. Служителите в администрацията номинират свои колеги, които считат, че заслужават призванието заради проявен професионализъм и високи резултати в работата.

Конкурсът отговаря на една от целите на НАП - да насърчава и поощрява служителите, които изпълняват трудовите си задължения професионално и компетентно и са високо оценени от колегите си.

На тържеството по случай празника, директорът на офис Шумен към ТД на НАП Варна Светла Върбева, с благодарност за положените усилия и пожелания за професионални успехи и здраве връчи на победителя грамота и икона на св. Мина – закрилник на християнското семейство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама