Волейболният "Дунав" гостува в Пловдив без 2 основни състезатели

07:12, 27 ное 15 / Спорт 25 302 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Утре, 28 ноември, съставът на "Дунав" гостува в Пловдив на "Виктория Волей" в среща от петия кръг на първенството във Висшата лига. Последната тренировка на русенския тим преди двубоя е днес от 16:00 часа. Отборът на "Дунав" отпътува за Пловдив утре в 7:30 часа. За русенския състав в срещата няма да играят двама основни състезатели- либерото Атанас Митев и централният блокировач Радослав Пенев. В групата за мача няма проблеми с болни и контузени волейболисти. 

"Въпреки отсъствието на двама основни състезатели в нашия тим сме амбицирани за трети пореден успех в шампионата. Тренировъчните занимания през тази седмица протекоха нормално и с настроение. От мач на мач се вижда по- доброто сработване между отделните играчи. "Виктория Волей" е млад отбор с талантливи състезатели, но въпреки това ние ще се стремим да продължим победната си серия.

Пловдивският състав очаквано е отново в челото на класирането. През седмицата се постарахме да изчистим грешки, които допуснахме в предишните двубои.", каза за Topnovini.bg играещият треньор на "Дунав" Красимир Миронов. Срещата в Пловдив утре започва в 16:00 часа. Другите двубои от петия кръг на първенството във втория ешелон при мъжете са: Черно море- Академик, Изгрев- Славия, Град- Локомотив и Ботев- Звездец.  

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама