Българският и турският бизнес се събират на форум в Пловдив

09:10, 27 ное 15 25 419 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Българо-турски бизнес форум ще се проведе в Пловдив днес. Събитието се организира под патронажа на Търговско-Промишлена Камара - Пловдив, в сътрудничество с Търговско-Промишлена Камара - Текирдаг, Търговско-Промишлена Палата - Стара Загора,  KOSGEB - Одрин, и Регионалните сдружения на общините от тракийските области, както на България (РАО "Тракия"), така и на Турция ("Тракиякент"). На форума ще присъства и заместник-кметът на Пловдив по "Общинска икономика, здравеопазване, екология и управление на отпадъците" Розалин Петков.

Официалната делегация от "Тракиякент" включва кметовете на градовете - Текирдаг, Бююкмандъра, Кешан, Хайраболу, Визе, Чорлу, Капаклъ, Черкезкьой и Малкара. 18 са фирмите от Текирдаг, заявили участие за участие. Те са представители на селското стопанство, производство и търговия със земеделска техника, машиностроенето, търговията със строителни материали, земеделска продукция и хранителни стоки, производството на различни видове машини и уреди, фирми от химическата промишленост и  автомобилния сектор.

По програма в рамките на  форума ще бъдат представени бизнес климатът  и условията за инвестиции в България и Пловдив, европейските програми и  възможности за финансиране и в отделен панел - Тракия икономическа зона.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама