37 килограма капачки предаде НАП - В. Търново за рециклиране

10:10, 27 ное 15 25 546 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Вече няколко години НАП провежда целенасочена политика по отношение на околната среда. Конкретните действия, които предприема НАП в рамките на НАП Зелена програма, са насочени към оптимизиране на използваните ресурси, намаляване на разходите и въвеждане на най-рентабилните от тях, което да доведе до намаляване на негативното влияние върху средата и до опазване на климата.

Внедряването на Система за управление на околната среда /СУОС/ е естествено продължение на екологичното поведение на Агенцията.

За пряката дейност се използват рециклирани материали, разделно се събира употребявана хартия, а повече от 1 година и пластмасови капачки по благотворителната инициатива на фондация „Идея в действие”.

Само за един ден, в края на месец ноември т.г., бяха предадени още 37 килограма капачки и 526 килограма хартия за рециклиране.

Така общото количество събрани досега капачки надхвърли 250 килограма. След рециклирането им ще бъдат закупени ел. уреди, необходими на нуждаещи се домове в страната.

Изпълнявайки целите си за предоставяне на качествени услуги на клиентите и висок професионализъм, НАП В.Търново се ангажира за отговорна работа, съобразена с околната среда, във всяка дейност.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама