Разкриха жена и мъж, откраднали велосипеди в Русе

12:39, 27 ное 15 25 410 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Полицаи от Първо РУ са установили жена, извършила кражба на велосипед от вход на блок в Русе, както и още един извършител на кражба на колело до игрална зала в града, съобщават от Областната дирекция на МВР.

В средата на октомври в Първо РУ в Русе е била заведена преписка по сигнал за откраднато колело, с оглед изясняване на престъпление. На 15 октомври собственик на велосипед "Sprint Avenger" е съобщил, че около 18:10 ч. в Русе, на ул. Стефан Стамболов са му откраднали колелото, което е оставил на партера във входа на блока.

При последвалите оперативно- издирвателни мероприятгия от служители на криминална полиция при Първо РУ е изяснено, че извършител на деянието е жена – 34-годишната С.М. от Русе, до момента не е известна на органите на реда с криминални прояви. Работата по случая продължава.

На 5 октомври е съобщено, че за времето от 05:00 до 06:50 ч. е откраднат велосипед, оставен пред игрална зала на кръстовището - ул. Мария Луиза и ул. Борисова. Според собственика на возилото, с кражбата му е била нанесена щета за около 100 лева. По сигнала е образувана преписка в районното управление и е започнало изясняване на случая.

По време на провежданите оперативно- издирвателни мероприятия, във връзка с регистрираното престъпление, полицаите са събрали данни, че автор на посегателството е В.П. на 54 години, известен на правораздавателните органи, съобщават още от ОД на МВР.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама