Красимира Чахова е четвъртият зам.-кмет на Стара Загора

12:48, 27 ное 15 25 1147 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Бизнесменката и лекоатлетка Красимира Чахова е новия заместник-кмет на Стара Загора. Тя бе представена днес от кмета Живко Тодоров.

Чахова е от  гражданската квота на Коалиция „Народен съюз“. Тя ще отговаря за новосформирания ресор туризъм, спорт и младежки дейности. „Благодаря на госпожа Чахова, че се съгласи. Тя знае как се постигат успехи и в следващите четири години ще го докаже”, каза при представянето й Живко Тодоров. Чахова е многократна шампионка по лека атлетика за ветерани.

„Това е голямо предизвикателство и отговорност за мен, както се казва на спортен език, сега ще се състезавам по нови писти и терени”, обясни Чахова.

Досегашните трима заместник- кметове запазват постовете си. Йордан Николов ще отговаря за  транспорт, екология, чистота обществен ред и управление при кризи, Янчо Калоянов продължава с ресор строителство, а Иванка Сотирова  ще отговаря за хуманитарните дейности: здравеопазване, образование, култура и социални дейности.

Нов лице е и секретарят на Община Стара Загора. Поста поема Делян Иванов, безпартиен, юрист, който досега е работил в отдела по опазване на обществения ред и управление при кризи. „Ще се старая общинската администрация да работи по-стегнато и с по-добро отношение към гражданите”, обеща новият секретар.

Кметът обяви още, че всеки негов заместник сам ще избира екипа си. Ще има и промени в различните дирекции.

„Ще работим в синхрон”, категоричен бе Живко Тодоров.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама