Намериха пистолет и наркотици в дома на варненец

12:58, 27 ное 15 25 445 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
31-годишен мъж е задържан при специализирана полицейска операция на ул. "Професор Кирил Попов" във Варна. Акцията на служителите на реда е извършена в сряда, 25 ноември около 19:10 часа, съобщиха от пресцентъра на полицията. 

При претърсване на дома на варненеца са намерени и иззети найлоново пакетче с прахообразно вещество, три таблетки, газов пистолет, преработен в боен, и боеприпаси. Направената експертна справка установява, че се касае за производно на амфетамин с тегло от 0,90 гр. 

31-годишният мъж с инициали К.И е задържан  за срок от 72 часа с прокурорско разпореждане. Повдигнати са му обвинения за притежание и разпространение на наркотици. По случая е образувано досъдебно производство. Материалите са докладвани на дежурен прокурор от Окръжна прокуратура – Варна. 

Същия ден е задържан още един варненец при проведена специализирана полицейска операция. Акцията била извършена на ул. "Тодор Влайков". В автомобила на 24-годишен младеж е намерена и иззета пластмасова чаша, съдържаща тъмно вещество.

Направената експертна справка установява, че се касае за производно на амфетамина с тегло от 19,22 гр. 24-годишният варненец е с инициали Д.Д.  задържан е за срок от 72 часа с прокурорско разпореждане.

По случая е образувано досъдебно производство. Материалите са докладвани на дежурен прокурор от Окръжна прокуратура – Варна. На Д.Д. е повдигнато обвинение за притежание и разпространение на наркотици.

Същия ден при проведена специализирана полицейска операция на ул. "Тодор Влайков" в 28-годишен мъж от Шумен, е намерена и иззета 1 пластмасова кутийка, съдържаща прахообразно вещество. Направената експертна справка установява, че се касае за производно на амфетамин с тегло от 0,33 гр. По случая е образувано досъдебно производство. Материалите са докладвани на дежурен прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът с инициали П.С. е задържан за срок до 24 часа.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама