Откраднаха 11 хиляди лева от метална каса на магазин в Русе

13:11, 27 ное 15 25 335 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
На 26 ноември в Първо РУ е подаден сигнал за разбит магазин, от който е открадната метална каса с пари, съобщават от Областната дирекция на МВР. На място изпратените служители на полицията установяват, че става въпрос за магазин за електроматериали, намиращ се в търговски комплекс на ул. Николаевска в Русе.

При извършения оглед е изяснено, че вероятно престъплението е станало за времето от 18:30 часа на 25 ноември до към 08:35 часа на следващия ден. Проникнато е след счупване патрона на входната врата и отключване с подбран или подправен ключ на втората ключалка на магазина.

Отнетата каса не е била укрепена и по данни на представители на магазина в нея е имало сума от 11 хил. лв. Обектът се е охранявал със СОТ, съобщават още от ОД на МВР.

По време на последвалите незабавни оперативно- издирвателни действия след получаването на сигнала, касата е била открита в междублоково пространство, недалече от магазина, изоставена, разбита и празна. По случая е образувано досъдебно производство, разследва се от Първо РУ.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама