Радан Кънев: Sorry, колега Пеевски, явно и ДПС вече не ви чете вестниците

14:31, 27 ное 15 / Политика 25 334 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Съпредседателят на Реформаторския блок Радан Кънев направи интересен коментар на профила си във Фейсбук относно окончателното решение на парламента ремонтът на съветските изтребители МиГ-29, които българските Военновъздушни сили (ВВС) все още ползват, да се извършва от Полша.

„Sorry, колега Пеевски. Явно и ПГ на ДПС вече не ви чете вестниците“, написа Кънев, намеквайки, че партията също подкрепи ратификацията на междудържавния договор с Полша.

Той уточнява, че с това решение парламентът отрязва тежки комисионерски и корупционни интереси и така се постига по-добра цена за бюджета.

„Което дава отговор защо определени "медии" така се развълнуваха, че почти забравиха да напишат, че съм травестит“, пише още Кънев.

София Topnovini.bg публикува без редакторска намеса поста на Радан Кънев във Фейсбук:

Ратификацията на междудържавния договор с Полша за ремонт на МИГ-29 е на първо място гаранция, че България ще има боеспособна авиация. 

Години наред, ние сме постоянно с максимум два годни за полет самолета, и то ремонтирани с подръчни средства, опасни за пилотите. Сега ще можем да разчитаме на боеспособна ескадрила във всеки момент.

На второ ще можем безпроблемно да осъществяваме функциите по защита на българското небе.

На трето - ще бъдем независими от руския геостратегически интерес при поддръжка на авиацията си. Направихме крачка към пълна съвместимост на нашата авиация с ВВС на НАТО.

И не на последно място - отрязахме тежки комисионерски и корупционни интереси и така постигнахме по-добра цена за бюджета. Което дава отговор защо определени "медии" така се развълнуваха, че почти забравиха да напишат, че съм травестит. 

Поздравления за министър Ненчев, правителството и партиите от мнозинството. Благодарности на опозиционната ДПС за подкрепата. 

И да... Sorry, колега Пеевски. Явно и ПГ на ДПС вече не Ви чете вестниците. Керванът си върви, бавно, но на запад.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама