Командирът на Център за подготовка на войници се прости с бойното знаме и премина в запаса

17:56, 27 ное 15 25 409 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Подполковник Димитър Торлаков се прости с бойното знаме и премина в запаса. Вв Център за подготовка на специалисти (ЦПС)-Сливен пред личния състав на формированието се състоя ритуал по изпращане в запаса на подполковник Димитър Торлаков – командир на Център за подготовка на войници за назначаването им на сержантски длъжности и сержанти (ЦПВНСДС).

Командирът на ЦПС полковник Любомир Вачев отправи благодарствени думи, изтъкна професионалните умения и високите човешки качества на подполковник Торлаков и му връчи грамота.

Подполковник Торлаков благодари за съвместната служба и заяви, че за него това не е окончателна раздяла с колегите, след което се прости тържествено с бойното знаме.

Подполковник Димитър Торлаков е завършил ВНВАУ „Г.Димитров” през 1991 г. и задочно Военна академия „Г.С.Раковски” през 2012 г.

На военна служба е от 23.08.1991 г. Службата му е преминала в гарнизон Сливен – в дивизион на бригада като командир на взвод, командир на батарея, началник на секция, след това е бил старши помощник-началник на отделение в бригада, старши помощник-началник на отделение в център. От 30.11.2012г. е на последно заеманата длъжност – командир на ЦПВНСДС.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама