Забраняват паркирането по „Алабин“ до 1 декември

08:01, 28 ное 15 25 279 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Забранява се престоят и паркирането на пътни превозни средства от 06:00 часа до 20:00 часа на 28, 29 и 30 ноември по ул. „Алабин” между ул. „Цар Калоян” и ул. „Леге” от страната на градинката, съобщиха от пресцентъра на Столчината община.

Организацията на движението се осъществява във връзка с тазгодишното включване на светлините на елхата на 1 декември. Забараната не се отнася за автомобилите на участващите в украсата на елхата и в официалната церемония на запалването на коледните светлини.

На 1 декември от 06:00 до 22:00 часа се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства по ул. „Алабин” между ул. „Цар Калоян” и ул. „Леге”, а от 16:00 до 20:00 часа на бул. „Патриарх Евтимий” между ул. „Христо Белчев” и бул. „Витоша”. Изключение правят автомобилите, които обслужват мероприятието.

От 16.30 часа на на 1 декември до приключване на официалната церемония по запалването на коледните светлини се забранява влизането на пътни превозни средства по ул. „Алабин” между ул. „Леге” и ул. „Цар Калоян”.

Охраната на мероприятието и постовете за контрол на регулиране на движението са осигурени от Столичната дирекцияна вътрешните работи, казват още от общината.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама