Дъждовна събота за Пловдив

08:47, 28 ное 15 25 660 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Облачна и дъждовна е сутринта на е 28 ноември в Пловдив, очакваните температурите за днешния съботен ден са в интервал от 4 и 10 градуса.

Прогнозата на синоптиците от Националния институт по метеорология и хидрология към БАН, филиал Пловдив, сочи, че в ранните сутрешни часове и в югоизточните райони времето ще бъде облачно с валежи от дъжд, на места силни. Ще духа умерен до силен югоизточен вятър. В западните и централни райони ще настъпи разкъсване и намаление на облачността. До обяд в югоизточните райони валежите ще спрат.  

Вятърът ще се ориентира от северозапад и ще се усили. В следобедните часове облачността ще се увеличи и на места в Родопите ще има валежи от дъжд.

Минималните температури ще бъдат в широки граници. В западните и част от централните райони температурите ще бъдат между 1 и 5 градуса. Във втората част от централните и югоизточните райони минималните температури ще бъдат между 5 и 10 градуса. Максималните температури в западните райони ще бъдат между 5 и 10 градуса, а в югоизточните райони между 7 и 12 градуса. Специално за Града под тепетата очакваните температури са между 4 и 10 градуса.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама