Награждават най-добрите млади вина на специална вечер на майсторите в Пловдив

11:36, 28 ное 15 / Любопитно 25 810 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Награди за най-добрите млади бели, червени и розе вина ще връчат организаторите на фестивала "Дефиле на младото вино" на специална вечер на майсторите днес.

Наградите са две - едната е на специализираното жури, а другата на публиката. В тазгодишното, седмо, издание на винения фестивал участват 26 изби от цялата страна.

"Хиляди идват в Пловдив за този дълъг уикенд, за да се насладят на виното. Нито дъжд, нито сняг може да спре интереса на любителите на младото вино да се докоснат до нашата продукция", разказа Любозар Фратев, председател на Съвета по туризъм в Пловдив -  главен организатор на Дефилето.

Пловдивчани и гостите на града могат да си закупят билет, придружен със жетони за дегустация (1 жетон важи за 1 дегустация).  Общо 12 са местата за дегустации в Стария град, сред които къщи, ресторанти и открити площи. Самите дегустации пък продължават до неделя.

Паралелно с Дефилето на младото вино в Пловдив продължава и VІІ Международна среща за туризъм. В програмата на форума днес е включен еднодневен тур на участниците около Пловдив.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама