Среща за условията за кандидатстване с проекти проведе ОИЦ в Цар Калоян

08:30, 01 дек 15 25 276 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Информационна среща на тема „Актуални възможности за кандидатстване с проекти” проведе Областният информационен център (ОИЦ)  в Цар Калоян, съобщиха от Центъра.

В рамките на събитието заместник-кметът на община Цар Калоян Найден Късов, директори и учители от училища и детски градини, председатели и секретари на читалища, ръководители и служители в социални структури, както и представители на бизнеса от общината изслушаха възможностите за кандидатстване с проекти по новите оперативните програми.

Екипът на Областния информационен център в Разград представи всички актуални процедури по програмите „Развитие на човешките ресурси” и „Наука и образование за интелигентен растеж”.

Експертите на ОИЦ акцентираха върху най-характерното от предстоящите за обявяване до края на годината три процедури за микро, малки и средни фирми ‒ „Подкрепа за иновации в предприятията”, „Енергийна ефективност в МСП” и „Подкрепа за разработване на иновации от стартиращи предприятия” по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност” (ОПИК) 2014-2020 г.

Информационната обиколка на Областния информационен център продължава в останалите общини в областта.

 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама