Злато и сребро за спортисти от Каварна от международни турнири

12:04, 01 дек 15 / Спорт 25 433 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Състезатели по карате и спортни танци донесоха сребърни и златни медали от последните си участия в международни турнири, съобщиха от Община Каварна.

Танцовата двойка Георги Енчев-Десислава Трифонова от спортен клуб по танци „Флорета“ Каварна спечели два златни медала от Международния турнир по спортни танци в Русе, провел се на 21 и 22 ноември  2015 г. Победителите бяха отличени в категория юноши старша възраст – латиноамерикански и стандартни танци между 18 състезатели. Този месец медалистите ще представят град Каварна на световното първенство по спортни танци в столицата на Латвия – Рига.

Каратистките Женя Янева и Елена Янева от клуба по бойни спортове „Калиакра“ спечелиха сребърни медали от провелия се в края на миналата седмица Международен турнир по карате „Мармара Къп“ в Истанбул. В престижното спортно състезание, те се отличиха сред 1600 участници от 39 държави във възрастова категория 14-21 години. Тренировките за медалистките продължават, тъй като им предстои Балканско първенство по карате, което ще се проведе в Хърватска от 11 до 13 декември.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама