Коледен базар събира средства за болна танцьорка от Варна

13:38, 01 дек 15 25 327 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Благотворителен базар, конкурс за най-вкусна домашна баница и домашно вино са само част от инициативите на варненския клуб за народни танци "Моряците”, с които ентусиастите искат да подкрепят своята колежка Севдалина Христова. Базарът ще бъде открит на 4 декември от 18:30 часа в залата на клуба във Пфое мол.

В момента Севдалина не може да танцува, защото след 2 неуспешни мозъчни операции се нуждае от консулт и евентуална операция в чужбина, тъй като страда от аневризъм на дясната задна церебрална артерия.  След последната операция през октомври се оказва, че стендът, които трябва да я спаси, не може да бъде поставен в България. Прогнозите които дават лекарите не са никак добри и тя се нуждае от консулт в чужбина.

Традиционно и тази година "Моряците” ще са подготвили за варненци Благотворителен коледен концерт на 12 декември от 19:30 часа във ФКЦ, зала 1, където всички групи ще покажат какво са научили през годината, като Ви отведат на пътешествие из всички краища на България. Средствата, събрани от събитието, ще бъдат дарени за лечението на Севдалина Христова, уточняват организаторите от страницата на танцовия състав във Фейсбук.

Коледното парти на "Моряците" също ще бъде в подкрепа на благотворителната ни кауза. На 19 декември в хотел "Радуга”, ще се проведе лотария с много награди.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама