Русенци са регистрирали касови бележки за над 787 хил. лв. в лотарията на НАП

14:43, 01 дек 15 25 277 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
От днес касовите бележки на участниците в лотарията на НАП и Министерството на финансите могат да бъдат регистрирани и чрез телефона на агенцията 0700 18700. Това съобщиха от приходната агенция.

Обаждането е на цената на градски разговор от стационарен телефон или според тарифния план на мобилните оператори. Услугата работи денонощно и е напълно автоматизирана, допълват от приходната агенция.

Лотарията на НАП и Министерството на финансите продължава да трупа популярност. До момента сайтът на играта е посетен над 2.5 млн. пъти, регистрирани са близо 1.5 млн. касови бележки на обща стойност 20 млн. лв. От региона на Русе  участниците в лотарията са вече 2 304, които са регистрирали 64 954 касови бележки на обща стойност 787 538 лв.

Голямата награда лек автомобил с всички екстри ще бъде изтеглена по Коледа догодина, а дотогава всяка седмица след 20 декември данъчните ще дават смартфон, а всеки месец – 40 инчов смарт 3Д телевизор. Да участва в лотарията може всеки, навършил 14 години, който има профил в сайта и е регистрирал валидни касови бележки, издадени след 16.11.2015 г., включително. Няма ограничения за вида на покупката, нито изискване за минимална и максимална стойност, допълват от НАП.

Данъчните обаче предупреждават, че задължително условие за получаване на награда е участникът да пази хартиено или сканирано копие от фискалния бон. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама