Информационна среща за конкурса "Най-добър млад предприемач" в Пловдивския университет

15:58, 01 дек 15 25 345 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
За да разясни условията за кандидатстване в конкурса "Най-добър млад предприемач" на среща със студентите от Пловдивския университет днес беше Георги Титюков, зам.-кмет "Спорт, младежки дейности и социална политика". В пълната зала младите хора показаха активно отношение към провеждания за седми път конкурс, организиран от Община Пловдив.

"Освен парична награда за първо, второ и две трети места, които ще станат ясни в средата на месец март на специално тържество, спонсорите на конкурса осигуряват допълнителни утешителни награди за участниците", информира Георги Титюков. Това са допълнителни 1000 лева, осигурени от Висшето училище по сигурност и икономика за най-млад участник, радио клип на бизнес план, безплатен езиков курс.

На срещата присъстваше и Анастасия Чочева, спечелила 2-о място в надпреварата през 2010 г. Тя сподели с присъстващите своя опит от участието си в конкурса и какво й е дал той.

"Участието в конкурса е една добра възможност да представите своите идеи. "Най-добър млад предприемач на град Пловдив" ми даде шанс да стартирам наистина успешен бизнес. В момента аз имам 10 служители, с които обучаваме на модерни танци децата в 18 пловдивски училища, а в детските градини представяме фолклорен мюзикъл", обясни Анастасия.

Конкурсът "Най-добър млад предприемач на град Пловдив" очаква своите кандидати, които трябва да са на възраст от 18 до 33 год. Повече информация има на интернет страницата на Община Пловдив.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама