Над 2000 плевенчани въртят рулетката за наградите на НАП

20:11, 01 дек 15 25 397 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
2 054 плевенчани пробват късмета си в Лотарията за наградите на НАП, а регистрираните касови бележки от област Плевен са на стойност повече от 647 000 лева, похвалиха се от местния офис на приходната агенция. В национален план българите регистрираха фискални бонове за повече от 20 милиона лева, а сайтът на играта www.kasovbon.bg е посетен над 2.5 милиона пъти.

От днес, 1-ви декември, касовите бележки на участниците в лотарията на НАП и МФ могат да бъдат регистрирани и чрез телефона на агенцията 0700 18700. Обаждането е на цената на градски разговор от стационарен телефон или според тарифния план на мобилните оператори. Услугата работи денонощно и е напълно автоматизирана. За да регистрираш бележки през колцентъра трябва да имаш първоначална регистрация в сайта www.kasovbon.bg . Ако желаещите нямат интернет, нека да помолят приятел, внук или друг роднина да им направи регистрация, съветват от НАП.

Голямата награда лек автомобил с всички екстри ще бъде изтеглена по Коледа догодина, а дотогава всяка седмица след 20 декември данъчните ще дават смартфон, а всеки месец – 40 инчов смарт 3Д телевизор.

Да участва в лотарията може всеки, навършил 14 години, който има профил в сайта www.kasovbon.bg и e регистрирал валидни касови бележки, издадени след 16.11.2015 г., включително. Няма ограничения за вида на покупката, нито изискване за минимална и максимална стойност.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама