Четири от наградите на БХРА са за област Добрич

21:25, 01 дек 15 25 385 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
За туристически обекти в област Добрич са четири от призовете на връчените тази вечер от Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) юбилейни 20-и Годишни награди за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта. Това се случи на празнична церемония в "София Хотел Балкан". На събитието присъства и министърът на туризма Николина Ангелкова, заместник-председателят на Народното събрание Иван Иванов и председателят на парламентарната комисия по икономическа политика и туризъм Петър Кънев.

Наградата в категория "Морски четиризвезден хотел" за 2015 г. получи "Примасол Ралица Супериор Аква Клуб", в  "Албена", а "Развлекателен център" на годината е Аквапарк Аквамания, в "Албена". 

За "Градски тризвезден хотел" бе избран "Парк Хотел Изида",  Добрич.

В категория "Най-нова туристическа атракция" победител е ферма и ресторант за охлюви "Еко-Телус", с. Българево, общ. Каварна.

Всички победители получиха златна статуетка, грамота и предметна награда. 

Сред гостите бяха членове на Управителния и Контролния съвет на БХРА, както десетки собственици и управители на хотели и ресторанти от цялата страна. 

 "Вече 20 години БХРА се утвърди като един лоялен, коректен, професионален патрньор на държавата. Министерството на туризма и аз лично разчитам да продължите с добрата си работа", обяви Николина Ангелкова. 

 "Хубаво е, когато нещата приключват добре статистически. Очакваме силен туристически зимен и летен сезон. Големият ни проблем е, че министърът на финансите Владислав Горанов не ни дава нужните пари, които искаме да съхраним. Ние ги заслужаваме, министър Горанов", обяви председателят на БХРА Благой Рагин.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама