Гранд хотелите “Шумен” и “Рига” с приз на годишните хотелиерски и ресторантьорски награди

22:05, 01 дек 15 25 639 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Гранд хотел “Шумен” и Гранд хотел “Рига” бяха отличени с престижните награди на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА). Юбилейните 20 Годишни награди за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта бяха връчени тази вечер на празнична церемония в “София Хотел Балкан” в столицата.

Най-добрият "Градски четиризвезден хотел" за годината е Гранд Хотел "Шумен", а Гранд хотел "Рига" в Русе взе приза в  категория "Хотел за събитиен туризъм". Ресторант "Панорама" на Гранд хотел "Рига" получи и наградата за "Гурме ресторант.

На събитието присъстваха министърът на туризма Николина Ангелкова, заместник-председателят на Народното събрание Иван Иванов и председателят на парламентарната комисия по икономическа политика и туризъм Петър Кънев. 

Всички победители получиха златна статуетка, грамота и предметна награда. През изминалите години Управителният съвет на БХРА отличи с награди както утвърдени имена в туристическия бранш, така и иновативни концепции, туристически атракции и др. Постигнатите професионални успехи и положителни резултати в сферата на туризма допринасят за утвърждаването на положителния имидж на дестинация България.

 Сред гостите бяха и членове на Управителния и Контролния съвет на БХРА, както десетки собственици и управители на хотели и ресторанти от цялата страна.

 "Вече 20 години БХРА се утвърди като един лоялен, коректен, професионален патрньор на държавата. Министерството на туризма и аз лично разчитам да продължите с добрата си работа", обяви Николина Ангелкова.

 "Хубаво е, когато нещата приключват добре статистически. Очакваме силен туристически зимен и летен сезон. Големият ни проблем е, че министърът на финансите Владислав Горанов не ни дава нужните пари, които искаме да съхраним. Ние ги заслужаваме, министър Горанов", обяви председателят на БХРА Благой Рагин.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама