Спират водата в „Люлин“, „Изток“ и „Орландовци“

07:30, 02 дек 15 25 776 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 2 декември, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „Восток -2“ гр. Банкя, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Странджа“ от ул. „Александър Стамболийски“ до ул. „Христо Смирненски“, ул. „Витоша“, ул. „Восток-2“ , ул. „Есперанто“, ул. „Петко Д. Петков“, по ул. „Царибродска“ от ул. „Витоша“ до ул. „Петко Д. Петков“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред ОДЗ 25. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. 722 район „Люлин“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по бул. „Сливница“ от ул. 722 до ул. „Добринова скала“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: Съюз на слепите – ПП Успех. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на тези инвестиционни проекти клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 55 ж.к. „Илинден“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Александър Стамболийски“(четни номера), бул. „Вардар“, бул. „Тодор Александров“, бул. „Константин Величков“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Атанас Хранов“ ъгъла с ул. „Найчо Цанков“; ул. „Хисаря“ ъгъла с ул. „Найчо Цанов“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Царево“ кв. „Орландовци“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Царево“ от ул. „Тангра“ до ул. „Димитър Гущанов“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Димитър Гущанов“ ъгъла с ул. „Царево“.

Във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Секвоя“ гр. Банкя, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на вилна зона „Бели брег“ и кв. „Изгрев“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „София“ ъгъла с ул. „Иванянско шосе“.

Във връзка с подмяна на водомерен възел на бул. „Доктор Г. М. Димитров“ жк. „Изток“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 12:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Доктор Г. М. Димитров“ №32, №36, ул. 131, ул. „Доктор Любен Русев“ №1. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 131 №7.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Стари Искър“ кв. „Челопечене“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Лаката“, ул. „Стари Искър“, ул. „Лесновска“, ул. „Ангел Маджаров“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред кметството.

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Петко Стайнов“ вилна зона „Киноцентъра“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Петко Стайнов“ от ул. „Любомир Пипков“ до ул. „Паскал Паскалев“, по ул. „Паскал Паскалев“ от ул. „Лешникова гора“ до ул. „Петко Стайнов“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Любомир Пипков“ ъгъла с ул  . „Петко Стайнов“.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Каменица“ кв. „Горна баня“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Отдих“, ул. „Димитър Шишманов“, ул. 646, ул. 754, ул. 753. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Димитър Шишманов“ ъгъла с ул. 753.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Лозянски дол“ кв. „Гниляне“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на кв. „Гниляне“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Христо Ботев“ ъгъла с ул. „Смолничето“. Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама