Цената на бившия стол на „Метални конструкции“ пак се покачи, няма кой да го купи

07:42, 02 дек 15 / Любопитно 25 426 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Цената на бившия стол на „Метални конструкции“ в Южната промишлена зона на Бургас се покачи, показа проверка на Topnovini.bg. Имотът отново излиза на тезгяха за сумата от 998 386.11 лв., след като през април цената му падна с 200 хиляди отдолу. През 2012 г. пък цехът беше оценен на рекордните 1 985 400 лева. Досега обаче купувачи няма.

Сградата е обявена за публична продан от частния съдебен изпълнител Таня Маджарова заради задължения на шивашката фирма ЕТ „Дима-Димитринка Стоянова” към „Уникредит Булбанк” АД.

Върху имота има вписана първа по ред ипотека в полза на „Уникредит Булбанк” АД за сумата от 222 000 евро и 955 000 лева, както и възбрана в полза на взискателя ѝ Териториалната дирекция на Агенцията по приходите в Бургас за сумата от 113 166 лева.

Имотът представлява застроена площ от 1054 кв.м. Производствената сграда е на три етажа. Всички желаещи да разгледат фабриката могат да сторят това след предварително записване.

Справка в търговския регистър показва, че ЕТ „Дима-Димитринка Стоянова” е основана на 24 август 2010 година. Занимава се с производство и покупка на стоки с цел продажба и препродажба, комисионна, спедиционна, складова и лизингова дейност. Фирмата прави филми, видео и звукозаписи. Предлага търговско посредничество, превозна, хотелиерска, туристическа, рекламна, информационна, програмна и импресарска услуги. Строежи и обзавеждане на имоти също попадат в обхвата на дейности на ЕТ „Дима-Димитринка Стоянова”.

Наддавателните предложения за имота се депозират в сградата на Районен съд Бургас всеки делничен ден. Офертите ще бъдат отворени на 17 декември в 09:30 часа от съдебния изпълнител Таня Маджарова.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама