Оставиха в ареста неправоспособен шофьор, предложил подкуп на полицай в Пловдив

10:02, 02 дек 15 25 249 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Неправоспособен водач, предложил подкуп на полицай, остава в ареста, съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура в Пловдив.

На 1 декември 2015 година, с определение Апелативен съд-Пловдив, потвърди взетата мярка "Задържане под стража" спрямо 37-годишния пловдивчанин Георги Иванов, обвинен за предлагане на подкуп на длъжностно лице.

Апелативна прокуратура-Пловдив, поддържаше искането за потвърждаването на мярката, взета от Окръжен съд-Пловдив.

До момента е установено, че на 19 ноември 2015 година Георги Иванов шофирал лек автомобил, марка "Ауди" в пловдивския район "Южен". Той бил спрян за проверка от двама полицейски служители. Иванов първоначално предложил да им даде сумата от 100 лева. След това извадил от джоба си пет банкноти от по 20 лева и ги поставил в документите, които предал за преглед на единия от полицаите. Иванов нямал свидетелство за правоуправление на МПС и е неправоспособен водач, сочат данните от извършеното разследване. На място е бил извършен оглед на местопроизшествието, установени са банкнотите. Полицаите веднага подали сигнал за действията на шофьора.

Георги Иванов е осъждан седем пъти – два пъти за кражби, веднъж за хулиганство, а останалите четири за престъпления по транспорта. Наказван е по административен ред за нарушаване на правилата за движение с 15 наказателни постановления и четири електронни фиша.

Определението на Апелативния съд е окончателно.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама