5046 пловдивчани регистрираха касови бележки в лотарията на НАП

11:13, 02 дек 15 25 342 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
5046 пловдивчани регистрираха касови бележки в лотарията на НАП и Министерството на финансите, съобщават от приходната агенция. Записаните от тях касови бележки са за близо 1,6 млн.лв.

Припомняме, че в лотарията може да участва всеки, навършил 14 години, който има профил в сайта www.kasovbon.bg и е регистрирал валидни касови бележки, издадени след 16.11.2015 г. включително.

Фискалният бон може да бъде регистриран в лотарията вече и чрез телефона на агенцията 0700 18700. Обаждането е на цената на градски разговор от стационарен телефон или според тарифния план на мобилните оператори. Услугата работи денонощно и е напълно автоматизирана, допълват от приходната агенция.

Няма ограничения за вида на покупката, нито изискване за минимална и максимална стойност, разясняват от НАП Пловдив. Данъчните обаче предупреждават, че задължително условие за получаване на награда е участникът да пази хартиено или сканирано копие от фискалния бон.

Голямата награда лек автомобил с всички екстри ще бъде изтеглена по Коледа догодина, а дотогава всяка седмица след 20 декември данъчните ще дават смартфон, а всеки месец – 40 инчов смарт 3D телевизор.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама