Незагасена цигара предизвика пожар в Пиргово

12:10, 02 дек 15 25 340 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Вчера, 1 декември, по обед екип от Първа РСПБЗН – Русе се е отзовал по сигнал за запалени отпадъци в метален контейнер на ул. Дондуков Корсаков. Причината за пожара е била - небрежност при боравене с открит огън. Няма пострадали и щети.

Около 12:15 часа служители от Първа РСПБЗН – Русе са изпратени и на сигнал за пожар без материални загуби в землището на с. Пиргово. До пристигане на екипа, пожарът е потушен от местни доброволци. Причината вероятно е била хвърлена незагасена цигара от преминаващ гражданин.

Отново екип на Първа РСПБЗН вчера вечерта е изпратен по сигнал за запалени отпадъци в метален контейнер в квартал "Чародейка" в Русе, на ул."Филип Станиславов", срещу блок 403. Като причина за инцидента огнеборците отново са отчели - небрежност при боравене с открит огън. Запалването е ликвидирано до 17:45 часа.

По- късно вчера вечерта екип от РСПБЗН – Вятово се е наложило да посети инцидент на пътя между Ветово и Семерджиево, където е било паднало дърво върху пътното платно. Дървото е нарязано и отстранено от служителите на РДПБЗН. Пострадали няма.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама