Касови бележки за четвърт милион лева регистрираха в Търговище в лотарията на НАП

12:40, 02 дек 15 25 385 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Над 850 са потребителите от област Търговище, които са регистрирали  20 хил.  касови бележки за близо 240 хил. лева в лотарията на НАП, съобщиха от пресцентъра на данъчния офис в Търговище. От там поясниха, че боновете вече могат да бъдат регистрирани и чрез телефона на агенцията 0700 18700, но само след първоначална регистрация в сайта kasovbon.bg.

Обаждането е на цената на градски разговор от стационарен телефон или според тарифния план на мобилните оператори. Регистрацията на касови бележки е автоматична услуга и има възможност с едно обаждане да регистрираш колкото си искаш касови бележки, поясняват още от НАП.

От приходната агенция отчитат, че до момента сайтът на играта www.kasovbon.bg е посетен над 2.5 млн. пъти, регистрирани са близо 1.5 млн.  касови бележки на обща стойност 20 млн. лв. 

Голямата награда лек автомобил с всички екстри ще бъде изтеглена по Коледа догодина, а дотогава всяка седмица след 20 декември данъчните ще дават смартфон, а всеки месец – 40 инчов смарт 3Д телевизор.

Да участва в лотарията може всеки, навършил 14 години, който има профил в сайта www.kasovbon.bg и регистрирал валидни касови бележки, издадени след 16 ноември, включително. Няма ограничения за вида на покупката, нито изискване за минимална и максимална стойност, допълват от НАП. Данъчните обаче предупреждават, че задължително условие за получаване на награда е участникът да пази хартиено или сканирано копие от фискалния бон.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама